Драги суграђани,

Пред вама се налази „Aнкета о локалном дијалогу о повећању запошљавања“, која има за циљ да испита информисаност и ставове грађана о укључености у креиртање родно одговорних политика.

Анкета је активност пројекта “ Дијалогом  до  родно одговорних политика” који реализује Удружење Ужички центар за људска права и демократију.  

Пројекат се реализује у оквиру програма “Дијалог промена: Подршка реформама кроз сарадњу организација цивилног друштва и јавних власти” . Програм је финасијски подржан од Европске Уније а спроводи Београдска отворена школа у партнерству са Министарством за људска и мањинска права и друштвени дијалог Владе Републике Србије, Републичким секретаријатом за јавне политике Владе Републике Србије, Центром за јавне политике ЕУ Универзитета у Београду, Олоф Палме Центром као и у сарадњи са Уредом за удруге Владе Републике Хрватске.

Молимо Вас да попуните он лине  анкету, коју можете преузети ОВДЕ.  Уколико имате додатних питања   мoжете нас контактирати на адресу Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   или дате коментаре на нашој ФБ страници https://www.facebook.com/uecentar .

 

 

Koalicije